Ingyenes romantikus ajándék

Ingyenes romantikus ajándék

 

A szerelem szép dolog  ha voltál már szerelmes akkor tudod miről van szó. Egyszerű ingyenes romantikus ajándék a kedvesednek.

Ha elérkezett a hónap vége, és mégis  elakarod varázsolni  a szíved választottját, akkor nem kell kétségbeesni. Van néhány ingyenes ajándék, amit adhatsz a szerelmednek, anélkül, hogy egy fillért is költenél. Úgy gondolod,hogy ez lehetetlen? 10 ingyenes romantikus és egyszerű ajándék.

  1. A vers

A vers írása az egyik legjobb módja annak, hogy megérintse a másik személy szívét. Végül is a szavak egyenesen a szívedből jönnek. Írj egy verset és add át neki. Figyeld hogyan reagál.

  1. Szerelmes levél

Igen, egy szerelmes levél írása nem kerül egy fillérbe sem, és mégis egyszerű és édes.

  1. Email

Az emailben egy szép üzenet egy másik ingyenes ajándék, amely  néhány perc múlva a fiókjába landol. Ha több ezer kilométer is választ el benneteket egymástól. Ez az ajándék gyors és nagyszerű ötlet,hogy gondoltok egymásra.

Ingyenes romantikus ajándék

  1. Ölelés

Ingyenes romantikus ajándék

Az érintés a legintimebb gesztus minden ember számára. Az ölelés egy nap mindannyiunkat közelebb hoz az érzéshez. Egyszerűen csak öleld át!

  1. Egy dal

Írj egy saját dalt, és énekeld el neki.

  1. Készíts egy szép képeslapot (Ha kreatív kedvedben vagy)

A képeslap készítése egyszerű és szórakoztató. Ez  annyira olcsó.

  1. Tánc

tánc

Mikor volt az utolsó alkalom, hogy mindketten együtt táncoltatok? A tánc olyan érdekes tevékenység, amely nem igényel egy fillért sem, de mégis annyira szórakoztató! Tegyél be egy jó zenét és táncoljatok,akár lassú zenére akár pörgős zenére,próbáld ki.

  1. Romantikus séta

Jó alkalom a beszélgetésre. A csillagok alatt sétálva romantikus, és jó alkalmat teremt mindkettőtök számára , hogy egyedül töltsetek el pár órát édes kettesben a friss levegőn.

  1. Küldj egy számot neki a rádióban

Egy másik ingyenes dolog. Szuper megoldás ha egy olyan zenét küldesz neki amit szeret.

  1. Szeretlek „szó”

Hányszor mondod ezt a szót neki? Szeretlek. Ha tényleg  szereted mond neki többször! Néhányan azt gondolják,hogy a  szeretet magától értetődő, és úgy gondolják, hogy ez a  szó nem szükséges. De igen, ez nagyon fontos!

Férfi olvasóim számára itt ajánlok egy könyvet amit megrendelhetsz ha éppen társat keresel.

Legyél sikeres és ellenállhatatlanul vonzó férfi