Gluténmentes receptek

 

 

 

 

 

Koktél paradicsom és spenót. Igazi egészséges lakoma reggelire.

 

Hozzávalók:

12 db Koktél paradicsom,

2 marék spenót ,

Mozzarella sajt vagy /amilyen tetszik/

1 teáskanál, fokhagyma por

5 db tojás

1 dl tej

só,bors ízlés szerint

A zöldségeket megmossuk . A spenótot csíkokra vágjuk a koktél paradicsomot negyedelve vágjuk.

6-os muffin formát kenjük ki olajjal vagy vajjal.

Az aljára tegyük a spenótot majd a paradicsomot végül a sajtot.

A tojásokat verjük fel a tejjel mehet bele a fokhagyma por és a só, bors. Öntsük a zöldségekre a felvert tojást körülbelül háromnegyedéig.

Tegyük felmelegített sütőbe, süssük körülbelül 15 percig 180 C fokon.

Jó étvágyat!