Adventi koszorú készítése

Adventi koszorú készítése

A saját adventi koszorú készítéséhez ma már minden megvásárolható virágboltok és virágos piacok polcain.

Készíthetünk hagyományos koszorút, mely szalmaalapon zöldággal, lila és rózsaszín gyertyákkal, szalaggal és termésekkel készül.

Hozzávalókat vásároljuk meg és készülhet is a gyönyörű dísz az asztalra.

A mi saját készítésű művünk főszereplője a kávé.

 

Adventi koszorú készítése

Hozzávalók:

  1. – 1 szalma koszorú,
  2. – krepp-papír,
  3. – 20 dkg szemes kávé,
  4. – 1 ragasztórúd forró ragasztópisztolyhoz,
  5. – 4 gyertya és hozzájuk gyertyatű, (jelen esetben 4 szálgyertya és 4 kis üvegcse),
  6. – szalagok, madzag, termések, szárított virágok, gyümölcsök, csillámpor

 

1. Először a koszorút be kell burkolni a krepp-papírral.

2. A kávészemek felragasztása a koszorúra.

Adventi koszorú díszítése

 

Gyertyatartó üvegcse, gyertyák, szárított virág, szárított citrom, hópehely, masni szalag

 

Az adventi díszeknek csak a kreativitás szab határt.

Ízlés és igény szerint használhatunk bármilyen díszítő elemet.

A legnépszerűbb és legkönnyebben beszerezhetőek a termések, festve, vagy natúr formában, gömbdíszek, szalagok,csengettyűk, masnik, szárított narancs- és citromszeletek, gyöngy-girland.

Forrás: vertesbaba.hu