Arkangyalok

Arkangyalok

Az Arkangyalokról

Az Arkangyalokkal Doreen Virtue könyveiben ismerkedtem meg. Természetesen előtte is hallottam Róluk, viszont Doreen könyveiből kaptam meg azt az információt amelyet már régóta szerettem volna megtalálni. Doreen csodálatos Angyalterapeuta és tanító. Nagyon sok könyve jelent meg Magyarországon. A könyvei elolvasására csak ösztönözni tudlak. Nemes egyszerűséggel írja le az Angyalokkal való kapcsolat felvételt.

Tizenöt Arkangyal nevét és személyiségét ismertem meg. Hozzá pedig azokat a területeket amelyeken kérni lehet őket az életünk szebbé, jobbá tételéhez. A leírások Doreen könyveiből idéztem.

MIHÁLY ARKANGYAL – nevének jelentése: “Istenhez hasonló”. Ő az az arkangyal, aki eltávolítja a félelem hatásait a Földről és annak lakóiból. Mihály a rendőrök védőszentje, mindannyiunknak bátorságot és jellembeli tartást ad, hogy kövessük az igazunkat, és teljesítsük be isteni küldetésünket. Hívd Mihály arkangyalt, amikor személyes biztonságoddal, isteni küldetéseddel kapcsolatosan, vagy ha egy szükséges életmód változtatást kell végrehajtanod. Hívhatod, hogy segítsen bármilyen technikai vagy elektronikai probléma megoldásában.

Miben segíthet még Mihály Arkangyal?

Eltávolítja a félelmet, a kétségeket, és az egyéb negatív ego termékeket, védelmet nyújt a negativitásokkal szemben, és kis lépésekkel egyre közelebb visz életcélodhoz, auratisztítás, kötelékoldások.

URIEL ARKANGYAL nevének jelentése: “Isten a fény”. Amint egy korábbi üzenetében elmagyarázta, fényt sugároz a szenvedést okozó helyzetre, és ezzel felélénkíti problémamegoldó képességeinket. Hívd Urielt, akárhányszor csak egy kellemetlen szituációba kerülsz, világosan kell gondolkodnod, és meg kell tanulnod a válaszokat.

Miben segíthet még Uriel Arkangyal?

A bölcsesség és a filozófia angyala, ötletek és belátások elősegítése bonyolult és átláthatatlan helyzetekben, titkos szándékok felderítése, alkímiai és misztikus ismereteket bocsát a rendelkezésünkre, a természet és a Földbolygó változásával kapcsolatos kérdésekben.

GABRIEL ARKANGYAL – nevének jelentése: “Isten az én erősségem”. A korai reneszánsz festményeken és ősi írásokban Gabrielt női arkangyalnak ábrázolják, míg a későbbi írások férfias jelzőket alkalmaznak rá (talán a Konstantin Tanács masszív Biblia szerkesztése miatt). Ó az a hírvivő angyal, aki segíti a földi üzenetvivőket, így például az írókat, tanárokat, újságírókat. Hívd Gabrielt, hogy le győzd a félelmet vagy a halogatást minden olyan dologban, ami a kommunikációhoz kapcsolódik.

Miben Segíthet még Gábriel Arkangyal?

Kommunikációban, TV, rádió, újságírás, a művészi és a kreatív módon történő önkifejezésben, az igazság kimondásában, gyermekáldási kérdésekben: terhesség, örökbefogadás, víziók, mentális képek, álmok fogadásában, megértésében.

RAPHAEL ARKANGYAL – nevének jelentése: “Isten gyógyít”, hiszen ő felelős a fizikai gyógyulásért. Segít minden gyógyítót, beleértve a leendő gyógyítókat is. Hívd Raphaelt, ha megsebesülsz vagy beteg vagy, vagy esetleg más lesz az (beleértve az állatokat is). Hívd, hogy segítsen gyógyító munkádban, beleértve az oktatást és a privát praxist is. Emellett Raphael segíti az utazókat, tehát hívd, hogy harmonikusan és biztonságosan utazhass.

Miben segíthet még Raphael Arkangyal?

A gyógyulásban és gyógyításban, éteri fájdalomcsillapítás, terapeuták védnöke, utazók védelmezője, és segít a harmadik szem megnyitásában, függőségek csökkentésében, Mihály arkangyallal együtt az éteri kötelékek és más alacsony energiák eltávolításában.

HANIEL ARKANGYAL – nevének jelentése: “Isten kegyelme”. Hívd Hanielt, akárhányszor csak kegyelmet és annak a hatásait (békét, derűt, jó barátok társaságát, szépséget, harmóniát és így tovább) szeretnéd bevonni az életedbe. Hívhatod bármely esemény előtt, amelyben a kegyelem megtestesítője kívánsz lenni, például egy prezentáció, állásinterjú vagy az első randi alkalmával.

Miben segíthet még Haniel Arkangyal?

Menstruációs és egyéb női panaszok oldása és tisztánlátás, intuíció fejlesztése, méltóságot és egyensúlyt hoz minden szituációban.

JEREMIEL ARKANGYAL – nevének jelentése: “Isten irgalmas”. Jeremiel arra ösztönöz bennünket, hogy szánjuk rá magunkat a spirituális szolgálatra. Abban a folyamatban is benne van, amelyben elérhetjük az isteni bölcsességet. Hívd Jeremielt, amikor úgy érzed, megakadtál spirituálisan, és hogy visszaszerezd a lelkesedést spirituális utaddal és isteni bölcsességeddel kapcsolatosan.

Miben segíthet még Jeremiel Arkangyal?

Érzelmi sebek begyógyításában, Leltár készítése megbocsátás céljából a pozitív változások megtervezésében, tisztán látás útján érkező álmok megértésében.

JOPHIEL ARKANGYAL – nevének jelentése: “Isten szépsége”. Ismert még Iophielként és Zophielként, Ó a Művészek Patrónusa, aki segít meglátnunk és megtartanunk életünkben a szépséget. Hívd segítségül Jophielt minden művészi munka előtt. Mivel Jophiel részt vesz a környezetszennyezés elleni munkában is, kérj tőle feladatokat ebben a fontos küldetésben.

Miben segíthet még Jophiel Arkangyal?

Negatív és kaotikus szituációk rendezésében, Harmóniát, szépséget és szervezettséget hoz a gondolatokba, a munkába és az életkörülményekbe.

METATRON ARKANGYAL – nevének jelentése: “A Jelenlét Angyala”. Őt gondolják a legfiatalabbnak és a legmagasabbnak az arkangyalok közül, és Ő az egyetlen arkangyal, aki emberként élt a földön (mint Énók próféta). Metatron Máriával együtt a gyerekek megsegítése érdekében dolgozik, mind az élő mind az elhunyt gyermekek érdekében. Hívd Metatront bármely fajta segítségért a gyerekekkel kapcsolatosan. Az Ő közbeavatkozásához gyakran az is hozzátartozik, hogy segít megnyitni a gyerekek spirituális tudatosságát és megértését.

Miben segíthet még Metatron Arkangyal?

Tanulási problémák, olyan magatartási ‘zavarok’ mint az ADHD, ADD és hyperaktivitás kezelésében és megoldásában, segít a kisgyerekeknek, hogy megőrizzék belső erejüket, motiváció és prioritások felállításában (a sürgős és fontos viszonya), Akasha krónika vezetése, spirituális fejlődésben és az írásban.

RAGUEL ARKANGYAL – nevének jelentése: “Isten barátja”. Gyakran nevezik az Igazság és Becsületesség angyalának, és ő a gyámoltalanok védnöke. Hívd Raguelt, amikor azt érzed, hogy manipulálnak vagy legyőznek. Raguel közbe fog avatkozni segítségnyújtásával, hogy fenntarthasd az erőegyensúlyt és a becsületességet személyes és közösségi kapcsolataidon belül. Hívd Raguelt más olyan ember érdekében is, akivel igazságtalanul bánnak.

Miben segíthet még Raguel Arkangyal?

A félreértések tisztázásában, harmóniát, nyugalmat visz a kapcsolatokba, hátrányos helyzetűek érdekvédelmében, feltölt energiával, ha fáradt vagy, csak kérd.

RAZIEL ARKANGYAL – nevének jelentése: “Isten titka”. Razielt nagyon közelállónak tartják Istenhez, tehát minden isteni beszélgetést hall az univerzum titkairól és misztériumairól. Raziel ezeket a titkokat egy dokumentumba írta le, melyet odaadott Ádámnak, amely végül Énók és Sámuel próféta kezeiben landolt. Hívd Razielt, akárhányszor csak szeretnéd megérteni az ezoterikus témákat, vagy szeretnél alkímiával vagy manifesztációval foglalkozni.

Miben segíthet még Raziel Arkangyal?

Segít spirituális és pszichikus blokkok oldásában, álmok és ezoterikus anyagok értelmezésében, előző életbeli tapasztalások visszaidézésében.

Arkangyalok

SANDALPHON ARKANGYAL. Nevének jelentése: “Testvér”, mivel Metatron arkangyal ikertestvére. Sandalphon a Zene és Ima arkangyala. Segíti Mihály arkangyalt a félelem és annak következményeinek az eltörlésében (valószínűleg a zene segítségével). Tégy fel egy nyugtató zenét, és hívd, hogy eloszlasson bármilyen spirituális zavartságot.

Miben segíthet még Sandalphon Arkangyal?

Agresszív tendenciák gyógyításában, kézbesíti az imádságainkat és fohászainkat a Teremtőhöz, a zenészek védnöke, zenével gyógyít, születendő gyermek nemének meghatározásában.

ZADKIEL ARKANGYAL – nevének jelentése: “Isten Igazságossága”. Zadkiel segít bennünket, hogy a megbocsátás által nyerjünk szabadságot, és Ő a megbocsátók védőszentje. Ezért hívd Zadkielt, hogy segítsen eltávolítani a düh és a megbocsátani nem tudás mérgező hatásait. Zadkiel segít abban, hogy ítélkezés helyett megértéssel tudjunk szemlélni másokat.

Miben segíthet még Zadkiel Arkangyal?

A mentális működésben, gyógyítja és élénkíti a memóriát, megbocsátás és együttérzés elősegítése, az érzelmi sebek gyógyítása.

Az angyalok segítségét az élet bármely területén hívhatod segítségül.

Ha kérdésed van a savariababa.hu -n és az angyali-uzenet oldalon,megtalálsz tanácsadóként. Válaszolok kérdéseidre.

Szép napot kívánok mindenkinek. Vancsikné Rozi